Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier cu victime pe DN74, în Apuseni. Coliziune între un TIR și un auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 08.00, pe DN74, pe porțiunea de drum cunoscută drept Dealul Mare, pe raza localității Bucium din Munții Apuseni, între Zlatna şi Abrud.

accident Dealu Mare Apuseni (5)

Din primele cercetări, P.D.E., o femeie de 31 de ani din Abrud a ajuns la spital cu fracură la picior după ce mașina marca Volkswagen Golf pe care o conducea a intrat în coliziune cu un TIR.

Potrivit IPJ Alba, în timp ce se deplasa din direcția Abrud – Zlatna, șoferița nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a pierdut pierdut controlul volanului și a pătruns pe constrasens unde a intrat în coliziune cu un camion imatriculat în Alba, condus de un bărbat din Alba Iulia în vârstă de 37 de ani, care conducea regulamentar.

Ambele autovehicule au fost avariate, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri, nefiind nevoie să rămână internată.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

UPDATE: ”La data de 05.09.2015, în jurul orei 7.50, Poliția Oraşului Abrud a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN 74, pe raza localităţii Bucium-Dealul Mare, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că P.D.M., o femeie de 31 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Zlatna, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autospecială condusă de un bărbat de 38 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba. În urma accidentului, şoferiţa primului autoturism a suferit leziuni la un picior şi a fost transportată la spitalul din Abrud însă nu a rămas internată”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=939]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea