Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: ACCIDENT pe DN1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Patru persoane rănite, după un impact între trei autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 15.20, pe DN1, la ieșire din Alba Iulia spre Sebeș. Din primele date, în accident au fost implicate trei mașini.

Circulația în zonă s-a desfășurat, o perioadă de timp, cu dificultate. S-au format coloane de mașini, pe ambele sensuri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba,  F.M.E., în vârstă de 44 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de M.N., în vârstă de 53 de ani din Hunedoara.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină, o Dacia Logan, condusă de M.D.V . de 49 de ani din Constanța.

Ca urmare a accidentului, au fost rănite ușor patru persoane.

Potrivit unor martori de la fața locului, șoferul (F.M.E. din Baia Mare), care a intrat pe contrasens, ar fi adormit la volan.

[nggallery id=3934]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea