Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident mortal provocat de un șofer de TIR din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grav accident de circulație, soldat cu decesul a două persoane, tată și fiu, s-a petrecut duminică după-masa, pe DN7, în zona localității Ilteu, judeţul Arad.

Accidentul s-a produs, se pare, din vina unui şofer de TIR din Alba.

 

FOTO: Panait Radu și Panait Vali

FOTO: Panait Radu și Panait Vali

“Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 52 de ani din județul Alba, în timp ce conducea un autotren cu remorcă din direcția Deva spre Arad, ajungând în localitatea Ilteu, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, carosabilul fiind umed, moment în care partea spate a remorcii a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 41 de ani”, a declarat, potrivit aradon.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

În autoturismul imlicat în accident se aflau 4 membrii ai aceleșiași familii. Doar mama de 39 de ani și fetiţa de 11 ani au supraviețuit.

Potrivit IPJ Arad, șoferului din Alba al autotrenului i-a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

sursa: aradon.ro

[nggallery id=787]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea