Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident mortal pe DN7, în județul Alba. 2 persoane decedate în urma impactului dintre un TIR și un auto

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două persoane, un bărbat și o femeie, au decedat joi seara într-un accident rutier produs pe DN7, între Șibot și Tărtăria, județul Alba.  

Din primele informații un autocamion înmatriculat în Cluj și un autoturism înmatriculat în Alba au intrat în coliziune frontală.

La fața locului a fost solicitată și prezența unui echipaj de descarcerare ISU, însă la sosirea acestuia victimele erau deja decedate.

Traficul a fost blocat până la terminarea cercetărilor.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut din cauza șoferului autoturismului marca SAB, inmatriculat în județul Alba, condus de M.I. de 40 de ani, din comuna Berghin – Alba, care în timp ce se deplasa pe sensul de mers Sebeș – Deva, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un TIR Iveco, înmatriculat în Cluj, condus de un bărbat de 43 de ani.

Femeia decedată, pasageră pe scaunul din dreapta al mașinii, nu a fost încă identificată.

Circulația auto în zonă a fost reluată pe ambele sensuri.

UPDATE 2: ”Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au fost solicitaţi să intervină, joi, 11.02.2016, ora 17.56, pe DN 7, în afara localităţii Săliştea, judeţul Alba pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu victime omeneşti. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că M.I., de 40 ani, din comuna Berghin, judeţul Alba, în timp ce a condus un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care tracta o semiremorcă, ansamblu condus de H.F., de 43 ani, din oraşul Cîmpia Turzii, judeţul Cluj. Ca urmare a accidentului a rezultat decesul conducătorului auto M.I. şi a pasagerei aflate în acelaşi autoturism, o femeie de 24 de ani, din municipiul Aiud, judeţul Alba. Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de ”ucidere din culpă”, precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un srilankez, la slujba din Joia Mare la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia: ”În fiecare duminică vin să mă rog lui Dumnezeu, cum făceam acasă” Joia mare la catolici l-a găsit pe un bărbat din Sri Lanka la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Acesta a participat la slujba și ritualul ”spălării […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea