Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident MORTAL pe DN1, între Aiud și Teiuș – Un tânăr de 18 ani, din Aiud, și-a pierdut viața după o coliziune între un autoturism și un TIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav, soldat cu decesul uni tânăr în vârstă de 18 ani, a avut loc, marți după-masa, pe DN1, între Aiud și Teiuș. O altă persoană a fost rănită și primește îngrijiri medicale.

accident aiud

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune între autoturismul marca Logan, condus de tânăr și un TIR înmatriculat în Galați. În urma impactului șoferul TIR-ului a fost rănit În zonă se desfășoară cercetări, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de o oră.

La fața locului a acționat și un echipaj de descarcerare de la ISU Alba.

UPDATE: Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, marți, 5 aprilie, ora 17:31, pe DN 1, la kilometrul 403+900 de metri, în zona localităţii Gârbova de Jos (între Aiud și Teiuș) B.A.L., în vârstă de 18 ani, domiciliat în Aiud, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în județul Alba, proprietatea B.l., pe un sector de drum în aliniament, marcaj axial discontinuu, din direcția Aiud către Alba Iulia, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă marca Iveco, înmatriculată în județul Galați, condusă de R.C. în vârstă de 57 de ani dintr-o comună din județul Galați.

În urma impactului, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat într-un autotractor cu o semiremorcă marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria,  consdus de T.I. de 50 de ani, domiciliat într-o localitate din Bulgaria.

În urma accidentului, tânărul de 18 ani, B.A.L. din Aiud care avea permis de 4 luni de zile, a decedat.

Traficul în zona accidentului a fost blocat aproximativ o oră și 15 minute.

UPDATE2 : ”La  data de 05.04.2016, în jurul orelor 17.31, pe Drumul Național 1, la kilometrul 403, în afara localităţii Gârbova de Jos, B.A.L., de 18 ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Aiud – Alba Iulia, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 57 de ani, din judeţul Galaţi. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un tir care circula în spatele său şi era condus de un cetăţean bulgar. În urma accidentului, șoferul autoturismului a decedat. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=1887]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea