Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT în Alba Iulia, zona Electrica: Femeie de 67 de ani, rănită după un impact între două autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident01Un accident rutier s-a petrecut miercuri, în jurul orei 15.00, pe strada Nicolaie Bălcescu din Alba Iulia, în apropiere de Electrica.

Din primele date, o femeie de 67 de ani a fost rănită, după o coliziune între două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, șoferul unui autoturism, care circula pe strada Nicolae Bălcescu a efectuat virajul spre stânga dorind să intre în parcare, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sensul opus de mers (direcția Calea Moților spre Gară).

În coliziune au intrat două autoturisme marca Audi, înmatriculate în Alba și București.

UPDATE: ”La data de 17.08.2016, în jurul orei 15.10, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Alba Iulia, L.A.S., de 29 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unui viraj la stânga pentru a intra într-o parcare, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula din sens opus şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului, o femeie în vârstă de 67 de ani, din Alba Iulia, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=2526]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea