Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| A venit iarna în Munții Șureanu: Imagini de poveste ”în fața cărora nimeni nu poate rămâne insensibil”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Iarna s-a instalat în Munții Șureanu din județul Alba, stratul de zăpadă depășește zece centimetri, acoperind, uniform, suprafețe extinse, iar imaginea de ansamblu este: alb, verde și albastru. 

iarna-sureanu02Administratorul pensiunii Poarta Raiului din Munții Șureanu a postat, marți, câteva imagini de poveste, iar dacă va ninge în continuare la fel, înainte de 1 decembrie, se va putea schia.

”Deși afara e frig, noi vrem sa va încălzim sufletele cu câteva imagini in fata cărora nimeni nu poate rămâne insensibil.Acum, la mijlocul saptamanii, va propunem sa faceti o calatorie virtuala macar, in Zona Poarta Raiului din Muntii Sureanu. Sa aveti o zi plina de ganduri bune si oameni pozitivi in jur!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a pensiunii Poarta Raiului.

Totodată, mai mulți internauți care au fost în această perioadă în Munții Șureanu, au postat fotografii pe pagini de socializare, fiind plăcut surprinși că în acest an iarna a venit mai devreme.

[nggallery id=2993]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea