Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: A început weekendul şahist albaiulian. 22 de participanţi luptă pentru premiul cel mare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oraşul Marii Uniri este onorat cu un concurs de şah care se desfăşoară pe durata a trei zile fiind evenimentul care a dat startul  celei mai importante sărbători a verii, „Zilelor Oraşului”. Competiţia denumită „sportul minţii” a adunat 22 de participanţi, iar primele 4 „creiere” vor câştiga premii în bani.

Fiecare participant va juca două meciuri în fiecare zi, iar la start s-au adunat persoane de toate vârstele cel mai tânăr fiind un concurent de 7 ani, iar cel mai în vârstă are 78 de ani. Meciurile se joacă după regulamentul Federaţiei Internaţionale de Şah, iar durata maximă este de 4 ore, fiecare concurent are la dispoziţie 2 ore pentru un meci.

Competiţia nu este eliminatorie, după cele 3 zile vor fi cumulate 66 de partide, premiul cel mare este de 300 lei, locul secund câştigă 200 de lei, ultima treaptă a podiumului aduce 150 lei, iar locul 4 va primi suma de 50 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea