Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: 8 ofițeri și subofițeri de la Jandarmeria Alba avansați în grad înainte de termen, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru rezultate foarte bune obţinute în activitatea profesională, 4 ofiţeri  şi 4 de subofiţeri jandarmi au fost înaintaţi în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim. Noile grade au fost înmânate de Prefectul Judeţului  Alba, domnul Gheorghe Feneşer, iar printre cei avansaţi în grad se numără şi primul adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, domnul Marius Claudiu Giurea, care de astăzi este colonel.

jandarmi1Festivitatea a debutat cu intonarea Imnului Naţional al României, după care Inspectorul şef al instituţiei, domnul colonel Felician Itu, a dat citire Ordinului Ministrului Afacerilor Interne, prin care 4 ofiţeri, care s-au distins în activitatea desfăşurată, au fost înaintaţi în gradul următor, astfel:
– în gradul de colonel – domnul locotenent-colonel GIUREA MARIUS-CLAUDIU;
– în gradul de maior – domnul căpitan HULEA DUMITRU şi domnul căpitan OLTEAN MARIUS;
– în gradul de căpitan – domnul locotenent MĂICAN MARIUS-DĂNUŢ

În continuare, prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, 4 subofiţeri au fost înaintaţi în grad, după cum urmează:
– în gradul de plutonier adjutant şef – domnul plutonier adjutant DURU ŞTEFAN;
– în gradul de plutonier adjutant – plutonier major BORLEA CONSTANTIN, Plutonier major PETRIDEAN FLORIN şi plutonier major PETRUŢA NICOLAE

De asemenea, prin Ordin al Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba, alte 99 de cadre au fost recompensate cu felicitări sau mulţumiri.

jandarmi2Prefectul Judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer a fost cel care a înmânat noile grade şi le-a dorit mult succes în activitate celor 8 jandarmi. De asemenea, domnia sa, profitând de ziua de mare sărbătoare prilejuită de sărbătorirea pe data de 3 aprilie 2015 a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române a adăugat: “va felicit, in numele meu si al Instituţiei Prefectului, pentru activitatea pe care o desfăşuraţi. Vă asigur că veţi avea în mine un permanent sprijin, voi fi alături de dumneavoastră, aşa cum am fost şi până acum. Vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut şi pentru că aţi dovedit că nu duceţi lipsă de profesionalism, un lucru deosebit de important în contextul actual. Mă bucur pentru dumneavoastră şi mă alătur şi eu celor care vă urează astăzi << La mulţi ani>>”

În continuare cei prezenţi au participat la vernisajul expoziţiei Jandarmeria Alba – în documentele vremii, activitate condusă de doamna Dana Zecheru, şeful Serviciului Judeţean al Arhivelor Naţionale şi la exerciţiile demonstative prezentate de Detaşamentul de Jandarmi Mobil şi Postul de Jandarmi Montan Şugag în colaborare cu Serviciul Public Salvamont Alba din cadrul Consiliului Judeţean Alba.

jandarmi3jandarmi4

Ofiţer Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu Publicul, locotenent colonel  Jurcoveţ Cosmin


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea