Rămâi conectat

Actualitate

Fotbalişti ai FC Unirea Alba Iulia sancţionaţi pentru abateri disciplinare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Cornel Cornea şi Silviu Mureşan – sancţionaţi financiar din pricina abaterilor
disciplinare

„Escapada” mijlocaşului Cornel Cornea, amendat cu 100 lei de Poliţia locală Alba Iulia nu este singulară în topul recentelor ieşiri în decor recente ale echipierilor unirişti. Jucătorul de bandă stângă „s-a remarcat” printr-un schimb de replici şi o atitudine sfidătoare la adresa reprezentanţilor Poliţiei locale în parcul din „Cetate”, aflându-se sub influenţa alcoolului. În consecinţă, pentru prejudicierea imaginii clubului, şefii intenţionează să-l sancţioneze, mergându-se până la 25 la sută din valoarea contractului (aproximativ 1000 euro). Cum Cornea a afirmat că vrea să plece de la Alba Iulia, nemulţumit de tratamentul „aplicat” de antrenorul Stelian Gherman şi condiţiile de performanţă, cu siguranţă că în momentul rezilierii înţelegerii, pentru a i se oferi actele, diriguitorii Unirii îi vor trage din banii cuveniţi valoarea amenzii.

*Pentru „lipsă de randament” S. Mureşan penalizat cu 800 euro!
Al doilea client pe lista scancţiunilor este atacantul Silviu Mureşan, ce a călcat pe „bec” în săptămâna anterioară ultimei etape, jocului de la Turda. Vârful albaiulian a avut un an 2011 plin de evenimente, ce a debutat cu plecarea direct la vestiare în primăvara trecută la un joc cu ALRO Slatina, după ce a efectuat încălzirea (când Gabi Stan l-a exclus din lot temporar). A urmat eliminarea aiurea din partida de la Piatra Olt (etapa a 4-a a acestui sezon) şi suspendarea pentru două etape, motiv pentru care nu şi-a încasat prima cuvenită de 1200 lei. Surse apropiate Unirii susţin că jucătorul s-a prezentat destul de obosit la antrenamente, după o noapte lungă şi încărcată. Ecourile aburilor bahici ce l-au bântuit în acel moment n-au fost pe placul tehnicianului Stelian Gherman, ce a propus amendarea sa cu suma de 800 de euro. „În cazul lui Mureşan, antrenorul a solicitat sancţionarea pentru lipsă de randament şi a întocmit un referat ce va trebui avizat de mine şi de membrii Consiliului de Administraţie, într-o viitoare şedinţă. Cornea are alt statut deoarece se afla în timpul liber, însă atitudinea şi comportamentul său au prejudiciat clubul„, a declarat preşedintele Mihai Dăscălescu.
 Cum S. Mureşan câştigă în jur de 500 euro lunar, penalitatea dictată îl va uşura de contractul cuvenit pentru o lună şi jumătate. „Cornea este un capitol închis pentru Unirea, iar Silviu Mureşan îşi va plăti sancţiunea, el ştie de ce a fost amendat. Fiind jucător sub 21 de ani are o şansă în plus să joace, dar trebuie să fie altfel implicat întrucât calităţi fotbalistice există„, a comentat antrenorul Stelian Gherman. Cornea a evoluat în „alb-negru” 9 partide în acest tur şi a marcat un gol (din penalty), iar S. Mureşan a bifat 13 întâlniri (12 ca titular, o singură dată rezervă în meciul cu Juventus Bucureşti, tocmai înaintea episodului cu pricina) şi a înscris în două rânduri.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea