Rămâi conectat

Actualitate

Forţe proaspete pentru Jandarmeria Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Trei  ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, arma Jandarmi şi nouă subofiţeri, absolvenţi ai şcolilor militare de subofiţeri de la Drăgăşani şi Fălticeni, au fost repartizaţi începând cu 1 decembrie, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba.

„După parcurgerea unui program de integrare profesională coordonat de cadre cu experienţă, ei vor fi repartizaţi la structurile operative din cadrul inspectoratului pentru a executa misiuni din sfera de competenţă a Jandarmeriei Române. Sublocotenenţii Milăşan George-Răzvan, Manolache Nicu, Manole Tudor şi sergenţii majori   Alupei Iuliu-Daniel, Brănescu Marius-Ioan, Florea Florin-Ovidiu, Pătrînjan Darius-Andrei, Vasiliu Mihai-Dan, Suciu Cristian, Almaş Adrian-Petru, Sucutărdean Alexandru Teodor şi Rusu Vicenţiu-Adrian vor urma un intens program de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la atât la misiunile de ordine publică cât şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul acestora.

Inspectorul şef al Jandarmeriei Alba, domnul colonel Herţa Ioan Onac, le-a urat bun venit tinerilor jandarmi şi le-a adresat următorul mesaj: “ Vă felicit pentru alegerea făcută, vă urez mult succes în cariera pe care dumneavoastră aţi ales-o şi vă reamintesc că a fi jandarm este un mod de viaţă, în care trebuie să se împletească armonios temperamentul dinamic, spiritul riguros şi sacrificiul. Vă asigur de întreg sprijinul şi susţinerea  noastră, a tuturor cadrelor din Jandarmeria Alba, alături de care aştept de la dumneavoastră să daţi dovadă de voinţă, determinare, competitivitate, curiozitate intelectuală şi dorinţă de lucru în echipă”, se arată într-un comunicat remis presei de Inspectoratul Judetean de Jandarmi Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea