Rămâi conectat

Actualitate

Fondatorul Supremia, Levente Bara, va investi 2,5 milioane de euro într-o nouă fabrică în localitatea Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fondatorul Supremia, Levente Bara, va investi 2,5 milioane de euro într-o nouă fabrică în localitatea Ciugud. Compania Transilvania Nuts, procesatorul de miez de nucă deţinut de acesta şi Alexandru Chiric, va realiza produse precum nucă caramelizată, ulei de nucă bio sau batoane din nuci şi fructe uscate.

„Ideea unei afaceri în domeniul procesării miezului de nucă a venit în urmă cu trei ani. La Supremia făceam umpluturi de nucă pentru prăjituri şi folosind miezul de nucă ne-am gândit că putem face propriul business în domeniu. Am început încet încet şi am văzut că există cerere pe piaţă“, povesteşte Levente Bara, antreprenorul care a pus bazele producătorului de ingrediente pentru industria alimentară Supremia Group în urmă cu 15 ani şi care a vândut businessul anul acesta către grupul francez Solina.

În plus, pentru dezvoltarea activităţii, compania a cumpărat recent şi Ava 3 Company SRL din Curtici – Arad, unul dintre cei mai mari procesatori de miez de nucă din România. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 27 de milioane de lei (peste 6 mil. euro). În urma tranzacţiei, Transilvania Nuts îşi va mări capacitatea de producţie de cinci ori, precum şi numărul clienţilor de pe piaţa locală şi europeană.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea