Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Flyerele, una dintre cele mai eficiente metode de promovare a unui serviciu sau produs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Promovarea unui serviciu sau produs reprezină unica modalitate prin care avem posibilitatea de a ne face cunoscuţi unui public mult mai numeros. De-a lungul timpului atât companiile, precum şi micii comercianţi au căutat metode de promovare care mai de care mai eficiente, astfel că astăzi avem posibilitatea de a apela la campanii de marketing foarte complexe şi care ne pot ajuta să ne facem cunoscuţi mult mai uşor. Internetul şi tot ceea ce presupune el reprezintă de departe una dintre metodele cele mai uzuale de promovare al serviciilor și produselor în zilele noastre.

flyerMetodele clasice de promovare încă au un impact major asupra clienţilor dat fiind faptul că numeroase companii de renume din întreaga lume încă recurg la bannere sau fluturaşi de tot soiul atunci când vor să îşi promoveze un produs sau un serviciu într-un mod corespunzator. Fluturaşii de la Maxim Tipar sunt probabil unele dintre metodele convenţionale cu cel mai mare impact asupra clienţilor, fapt pentru care atunci când vrem să beneficiem de o modalitate de promovare completă va trebui fără îndoială să luăm în calcul şi alcătuirea unor fluturaşi cu impact.

Un fluturaș cu impact înseamnă atât un flyer conceput pe o hârtie de calitate şi într-un mod cât mai original, însă totodată acesta trebuie să ofere clientului şi o imagine cât mai vie şi mai tangibilă. Pentru acest lucru avem nevoie de o tipografie modernă care să ne ofere posibilitatea de a personaliza într-un mod cât mai inedit un fluturaş.

De ce este mai avantajos un astfel de fluturaş?

Este foarte simplu! Unui potenţial client nu îi trebuie mai mult de câteva secunde pentru a-şi da seama dacă serviciile şi produsele pe care le comercializaţi sunt relevante pentru el. Un fluturaş conţine doar strictul necesar în ceea ce priveşte informaţiile, astfel că acest aspect s-ar putea sa stârnească interesul a numeroase persoane în doar câteva secunde. Un text lung este adesea văzut ca fiind plictisitor, astfel că s-ar putea să nu obţineţi rezultatele scontate în situaţia în care aveţi tendinţa de a alcătui texte comerciale complexe.

Nu în ultimul rând însă, fluturaşii nu reprezintă o invesiţie uriaşă având în vedere că pentru alcătuirea acestora nu sunt necesare un număr mare de resurse spre deosebire de alte metode de promovare moderne care de cele mai multe ori implică costuri destul de ridicate. Un cost ridicat al acestor servicii ne poate constrânge destul de mult posibilităţile financiare dacă stam sa ne gândim la simplul fapt că orice afacere necesită investiţii şi în alte directii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea