Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Florina Aron și Antonio Florea, Miss și Mister Boboc 2015 la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

missElevii Liceului Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj au organizat, vineri, evenimentul mult așteptat  – Balul Bobocilor 2015.  În urma probelor de talent și îndemânare, Florina Aron și Antonio Florea au fost desemnați  câștigătorii marilor titluri de Miss și Mister Boboc 2015.

”Balul bobocilor a fost pregătit cu mult entuziasm și atenție. Întregul colectiv de elevi a fost îndrumat de profesoarele Ionela Toma, în calitate de coordonator și Ioana Breazu, purtător de cuvânt al liceului. Pentru realizarea evenimentului s-au implicat toți diriginții claselor a IX-a și a XII-a, bucurându-se de colaborarea tuturor cadrelor didactice. Nu trebuie uitată susținerea continuă din partea directorului Ioan Marcu și a doamnei director adjunct, Elena Drăgan”, au transmis reprezentanții liceului.

Sarcina dificilă de a alege cei mai talentați boboci a revenit juriului compus din: prof. Ioan Marcu- director, prof. Elena Drăgan- director adjunct, prof. Ștefan Cătăuță, prof. Eugen Benicean, prof. Emilia Comșa, prof. Valerica Costea, Ciprian Benchea-sponsor, Alina Orășan- elevă. La fel ca și la ediția anterioară, prof.univ.dr. Andreea Muntean din cadrul Universității ”1 Decembrie”, a contribuit la jurizare și a oferit premii din parte instituției pe care o reprezintă.

La marele eveniment au participat profesori, părinți, elevi, sponsori și alți invitați, care au avut parte de o seară memorabilă, fiind întâmpinați de cele două personaje ale comediei, Stan și Bran. Elevii Răzvan Șchiau și Laurențiu Paștiu au fost gazdele balului și au întreținut atmosfera evenimentului, dovedind seriozitate și profesionalism.

Șase perechi de boboci au concurat pentru a demnonstra cât de talentați sunt: Florina Aron și Alexandru Maier- perechea 1, Andreea Bunea şi Valentin Lăcătuş-perechea 2 , Nicoleta Szekely şi Gabriel Pârţa-perechea 3, Ioana Mihu şi Antonio Florea-perechea 4, Nicoleta Puşcă şi Marius Sîntimbrean-perechea 5, Diana Sălcudean şi Florin Cojocariu- perechea 6.

Pe lângă probele de prezentare și cultură generală, bobocii au trebuit să demonstreze talentul prin proba de Karaoke și cea de actorie. S-au dovedit a fi și foarte buni dansatori, în urma pregătirilor sub atenta supraveghere a colegilor mai mari.

Balul a oferit un spectacol deosebit prin participarea majoretelor de la Școala Gimnazială ”Toma Cocișiu”, coordonate de învățătoarele Crina Frățilă și Rozina Mărginean. O atmosferă de magie și mister a fost creată de Lucian Orian, care a încântat publicul prin momentul special. Elevii claselor a XII-a B și C au oferit un spectacol de excepție prin realizarea unui dans modern și plin de energie. Răzvan Șchiau, pe lângă implicarea în calitate de prezentator, și-a evidențiat talentul într-un domeniu artistic, interpretând mai multe melodii, care au smuls ropote de aplauze din rândul celor prezenți. Elevul Valentin Vass a stârnit amuzamentul sălii, oferind o interpretare aparte a unei cunoscute melodii. Firma Avon a colaborat cu echipa de organizare a balului și a oferit premii pentru invitați, în cadrul unei tombole.

Nu trebuie uitat momentul care s-a desfășurat spre final, respectiv prezentarea de modă, organizată cu ajutorul Universității din Oradea, a domnului Aurel Dumitru și a domnișoarelor designeri Adelina Buiciuc –colecția „Meandre” și  Denisa Damian –colecția „Ballatores”.

Momentul mult așteptat, premierea, a adus surprize și bucurii pentru boboci. Florina Aron și Antonio Florea au fost desemnați câștigătorii tilului de Miss Boboc, respectiv Mister Boboc.

În urma votării pe pagina de Facebook a liceului, Premiul de popularitate cu cele mai multe like-uri a fost câştigat de Andreea Bunea şi Marius Sîntimbrean. (A.M.)

[nggallery id=1321]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea