Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman, despre proiectul Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană: A fost răpus și pentru că a fost inițiativa mea. Toți l-au atacat cu ură proletara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman scrie pe Facebook că proiectul ”Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană” a fost ”răpus la acea vreme și de dorința unora de a-l îngropa” doar pentru ca a fost inițiativa lui, iar ”toți l-au atacat cu ură proletară”.

roman-alba-iulia-capitala-europeanaFostul lider al PNL Alba Iulia îi răspunde și lui Ovidiu Jidveian, copreședintele ALDE Alba, care a spus, vineri, într-o conferință de presă că Roman s-a folosit de acest proiect ca de o trambulină electorală, iar administrația publică nu l-a luat, apoi, în serios.

”In căutarea unui loc de parlamentar, copilul imaturizat al politicii albaiuliene, un tânăr traseist, pe nume Ovidel, vorbește de ratarea de către Alba Iulia a proiectului Capitala Culturală Europeana! După 10 ani la PSD acum vorbește ca „adevărat liberal” din postura de candidat al ALDE. Vorba aia „Cine-a stat 5 ani la ruși nu poate gândi ca Bush!” Ii reamintesc tovarășului comunist Ovidel ca toată campania de promovare a proiectului am făcut-o doar din bani personali, si nu putini. Si cu mulți voluntari de care va bateți joc! De atunci mult mai multă lume a vorbit de Alba Iulia, care altfel ar fi trebuit sa plătească la greu bani pentru promovare. Eu am făcut un proiect răpus la acea vreme si de dorința unora de a-l îngropa doar pentru ca a fost inițiativa lui Florin Roman. Toți l-au atacat cu ura proletara! Chiar dumneata l-ai bălăcărit mai tovarase, deși era dorit de albaiulieni! Unde era-i tovarase Ovidel cand se lucra la promovare, la strângere de semnături, la comisii? La cafea, la bârfa toată ziua? Ai fost si ai rămas un copilaș imatur chiar daca anii au trecut! Spune tu tovarase un singur lucru bun dus de la cap la coada pentru Alba de tine!”, a scris Roman, pe Facebook.

La rândul său, Jidveian a reacționat la postarea lui Roman, spunând că ”altceva nu știe, doar să jignească”.

”Pentru ca adevarul doare, Dl Vicepresedinte PNL Florin Roman, mare sef liberal peste două judete a si inceput sa-si verse laturile pe Facebook, pentru ca altceva nu stie, doar sa jigneasca sa atace si a minta! Cetatenii au dreptul sa cunoasca adevarul domnule Roman, tu esti principalul vinovat pentru ratarea sansei istorice a municipiului nostru de a deveni Capitala Culturala Europeana!”, a scris acesta.

Proiectul ”Alba Iulia – Capitală culturală europeană 2021” nu a fost luat în serios și a fost inițiat pentru ca Florin Roman să câștige capital de imagine, liberalul având intenția, în 2012, să candideze la Primăria Alba Iulia, a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Jidveian.

Liderul ALDE Alba a adăugat că l-a întrebat pe Roman, în 2013, ce se întâmplă cu acest proiect, iar liberalul i-ar fi răspuns: ”Nu se face pentru că nu vrea primarul (n.a. Mircea Hava)”. Pe atunci cei doi erau în partide diferite.

La finalul conferinței, Jidveian a spus că se așteaptă să fie jignit de Roman, ”pentru că acesta este stilul”.

”Eu preferam să mă jignească pe mine, dar să rezolve problema”, a conchis Jidveian.

Citește și VIDEO Ovidiu Jidveian: Proiectul ”Alba Iulia – Capitală culturală europeană 2021” nu a fost luat în serios; a fost gândit ca o trambulină electorală pentru Florin Roman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea