Rămâi conectat

Actualitate

Floarea Șerban, prima femeie general din Armata Română a fost demisă de la conducerea ROMARM

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Floarea Şerban, prima femeie general din Armata Română, a fost demisă miercuri din funcția de director general al Companiei Naționale Romarm S.A.

image-2015-02-19-19425246-46-floarea-serbanFloarea Șerban  a fost numită în conducerea companiei  de armament și muniție în februarie 2015, ca urmare a unei decizii a Consiliului de Administraţie al Romarm.  Fostul general a lucrat  în domeniul apărării din anul 1973, având funcţii precum secretar de stat în MApN, şef al Direcţiei Relaţia cu Parlamentul şi asistenţă juridică din MApN sau locţiitor al şefului Reprezentanţei militare a României la NATO şi UE.

În 2013, Şerban şi alţi zece generali şi colonei, inclusiv fostul ministru al Apărării Corneliu Dobritoiu, au fost trimişi în judecată în dosarul privind cumpărarea unor locuinţe de serviciu în baza unor declaraţii false. Şef al Direcţiei Legislaţie şi Asistenţă Juridică din MApN la data faptelor, Şerban a fost acuzată de participaţie improprie la abuz în serviciu contra intereselor publice şi la fals intelectual (două acte materiale), toate cu consecinţe deosebit de grave.

Potrivit unor informații (pe surse), la conducerea companiei a fost numit ca director general, fostul director general adjunct, ing. Nicolae Croitoru. Romarm are capital integral de stat și 15 filiale. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea