Rămâi conectat

Actualitate

Firmă din Turda, amendată cu 10.000 de lei de inspectorii ITM Alba pentru muncă ”la negru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

O firmă ce-și are sediul în Turda a fost amendată cu 10.000 de lei de inspectorii ITM Alba, după ce a fost descoperită că a primit în activitate o persoană muncind fără forme legale de angajare. Săptămâna trecută, au fost aplicate amenzi în valoare de 10.800 de lei, pentru nereguli depistate la firme din judeţ.

În perioada 16-19 august 2016, inspectorii ITM Alba au efectuat controale în domeniul relaţiilor de muncă la 17 unităţi comerciale din judeţ, cu un număr total de 489 de angajaţi. În urma controalelor efectuate au fost aplicate 3 amenzi în cuantum de 10.800 de lei, dintre care o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru munca nedeclarată și 1 avertisment.

Firma sancţionată pentru muncă la negru : 1.S.C. ISRA COMIMPEX SRL, Turda– 1 pers.fara forme legale – amenda 10.000 lei – art.260 alin.1.lit.e. Codul Muncii;

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii au controlat 19 unităţi.  Au fost constatate 37 de deficienţe și formulate 9 avertismente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea