Rămâi conectat

Actualitate

Firmă din Austria, amendată cu 50.000 de lei după ce a organizat un raliu offroad în Munții Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

O firmă austriacă, ce a organizat un raliu offroad în Munții Apuseni a fost amendată cu 50.000 de lei, pentru că aria unde a avut loc este protejată, austriecii spunând că nu știau acest lucru.

Foto-Video| Parcul eolian și vârful Curcubăta Mare – noile atracţii turistice din Munţii ApuseniComisarii Gărzii de Mediu Oradea au fost sesizaţi de mai multe ocoale silvice care au fost traversate de maşinile de teren, dar şi de localnici şi de custodele ariei protejate.

Aceştia i-au amendat pe organizatori, o firmă din Austria, cu suma de 50.000 de lei pentru că au intrat prin mai multe arii protejate.

Reprezentanţii companiei le-au spus comisarilor că nu au ştiut că au nevoie de acordul custozilor acestor arii protejate. Ei aveau doar un aviz de la Romsilva, care le dădea dreptul să folosească drumurile forestiere.

Aceasta nu este singura amendă de acest fel dată de Garda de Mediu. În primăvara acestui an, comisarii au mai amendat organizatorii unui concurs moto care s-a desfăşurat în rezervaţia Codru Moma, tot fără acordul custodelui.

Sursa Digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea