Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Finalizarea lucrărilor la Transalpina, la anul și la mulți ani…

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrările la cea mai înaltă și spectaculoasă șosea din România sunt finalizate în prezent în proporție de 75%. Numărul tot mai mare de turiști se plâng și de lipsa parcărilor, a popasurilor gen “belevedere”, a parapeților metalici și a marcajelor rutiere.

Reabilitarea DN 67 C a fost realizată de firma falimentară Romstrade, a controversatului om de afaceri Nelu Iordache, aflat în arest de mai multe luni pentru infracțiuni economice. La mai bine de un an de când la Transalpina nu se mai lucrează nimic, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunță va rezilia contractul cu firma Romstrade, care nu a incheiat anul acesta lucrarile la DN 67B.

Directorul general al CNADNR Narcis Neaga afirmă ca a putut constata la fata locului neindeplinirea obligatiilor contractuale pe care firma Romstrade le avea pentru a finaliza anul acesta lucrarile de construire a soselei Transalpina, cea mai inalta sosea din tara, care porneste din judetul Gorj, din localitatea Bumbesti Pitic, trece prin judetele Hunedoara, Valcea si Sibiu, si ajunge pana la Sebes, in Alba.

Şeful CNADNR doreşte ca în perioada sezonului rece compania pe care o conduce să reuşească să desemneze un nou constructor care să execute restul lucrărilor la Transalpina în cursul următorului sezon cald.

„Şoseaua şi zona prin care trece Transalpina sunt de o frumuseţe rară şi e păcat să nu ducem lucrurile la bun sfârşit. Vom face o evaluare a lucrărilor care mai sunt de efectuat şi vom încerca să găsim o sursă de finanţare pentru acestea astfel încât la primăvară, când va fi din nou vreme frumoasă, să avem şi constructor nou şi banii pentru a finaliza acest proiect”, a menţionat Narcis Neaga pentru Mediafax.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea