Rămâi conectat

Video

FILMARE AERIANĂ: Magia sărbătorii copiilor, savurată din plin la Alba Iulia. Cum se vede de la înălțime Cetatea Alba Carolina transformată într-un adevărat tărâm de basm

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cetatea alba carolina 1 iunie 2015Magia sărbătorii copiilor a fost savurată din plin la Alba Iulia. Cel puțin asta se poate observa într-un filmuleț cu imagini ”de poveste” surprinse într-un video aerian, realizat de Călin Magda.

Parcuri gonflabile, corturi, piste, miniterenuri de sport şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei au transformat, luni, de Ziua Copilului, Cetatea Alba Carolina într-un adevărat tărâm de basm, ce a atras sute de micuți, tineri, dar și vârstnici care încă nu au uitat de jocurile copilăriei.

 CITIȚI și FOTO Alba Iulia s-a transformat, de 1 iunie, într-un tărâm de poveste pentru copii

De la spectacole în aer liber și întâlniri cu personaje de poveste, concursuri cu premii, baloane, înghețată, face painting și tot ce altceva și-au putut imagina, de toate au avut parte cei care au ales să-și petreacă Ziua Copilului în ”cealaltă capitală”.

Este vorba despre Festivalul Cetatea Copiilor, ajuns la a VIII-a ediție, un eveniment unic în România ce reprezintă un prilej atât pentru copii cât şi pentru părinţi de a petrece mai mult timp în aer liber bucurându-se împreună de jocurile copilăriei.

Decorul de poveste a fost filmat de la înălțime, cu ajutorul unei drone, de către albaiulianul Călin Magda. Sute de oameni se văd mișunând printre toboganele gonflabile înalte de zeci de metri și prin Piața Cetății Alba Carolina, acolo unde a fost amplasată scena pentru spectacole.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea