Rămâi conectat

Politică Administrație

Fermierul Lucian Bocea, candidatul PSD la Primăria Valea Lungă:”Voi asculta mereu sfatul oamenilor şi vom găsi împreună soluţii la problemele comunităţii!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucian Bocea este inginer topograf şi a demonstrat, de-a lungul timpului, că este un antreprenor de succes, un bun profesionist. Tot ce a învăţat în activitatea sa de până acum va folosi pentru a găsi cele mai bune soluţii în administraţia locală, în derularea proiectelor care vor aduce bunăstare comunităţii din Valea Lungă.

Lucian Bocea cunoaşte foarte bine greutăţile oamenilor din comună, pentru că timp de 4 ani a fost consilier local. El ştie ceea ce îşi doresc oamenii din comună, ce aşteptări au de la primar, de la cel în care investesc încrederea lor. Dintre problemele cu care se confruntă comunitatea a amintit:  *drumurile sunt de o calitate ce lasă mult de dorit; *mizeria care cuprinde tot mai mult aşezarea rurală; *lipsa locurilor de muncă, ceea ce face ca multe familii să-şi părăsească gospodăriile şi să aleagă viaţa mai bună de la oraş; *investiţiile insuficiente pentru o dezvoltare durabilă a comunităţii, pentru a aduce o viaţă la bună localnicilor; *construirea de locuinţe destinate tinerilor, pentru ca aceştia să rămână în comună, să-şi dezvolte afaceri, aducând locuri de muncă atât de necesare în zonă; *lipsa unor strategii care să vină în sprijinul comunităţilor din mediului rural; Lucian Bocea, în calitate de edil implicat în viaţa comunităţii, îşi doreşte să găsească soluţii pentru dezvoltarea aşezării rurale, astfel încât cei plecaţi să revină acasă, iar localnicii să nu mai aleagă viaţa de la oraş pentru un trai mai bun.

A demonstrat că poate să se ridice singur!

Rămas orfan de tată, Lucian a dovedit, la cei 28 de ani ai săi, cu multă muncă şi sacrificii, că ştie şi poate să-şi găsească un drum în viaţă, cu perseverenţă, optimism şi dorinţa de a învinge. A rămas stâlpul gospodăriei, dar nu s-a descurajat, şi-a dorit să răzbească în viaţă şi niciun sacrificiu nu i se părea prea mare. Şi-a pus viaţa în grija lui Dumnezeu, care i-a îndrumat şi vegheat paşii! A urmat Facultatea de Cadastru şi Topografie din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, aflându-se mereu printre studenţii de elită. Apoi, cu încredere în forţele sale, a mers mai departe şi a demonstrat că poate să fie un antreprenor de succes – cu pasiune şi grijă pentru animale, şi-a dezvoltat o fermă.

Pe plan politic, a devenit preşedinte al organizaţiei PSD Valea Lungă şi a adus alături de el oameni de calitate, pe care se poate baza mereu. Lucian Bocea se gândeşte mereu, dincolo de beneficiile personale, la binele celor din comunitate. În calitate de consilier local şi-a dorit mereu o viaţă mai bună pentru semenii săi şi poate să aducă plus valoare comunităţii, punându-se în slujba sa.

Dacă oamenii îi vor acorda încrederea lor şi va deveni primar al comunei Valea Lungă, Lucian Bocea va rămâne aproape de localnici, le va asculta problemele, le va cere sfatul şi vor găsi împreună cele mai bune soluţii. Totodată, Lucian va veni în sprijinul investitorilor, pentru că ştie că aceştia pot să asigure o dezvoltare sănătoasă a aşezării rurale, aşa cum şi-a doresc localnicii. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea