Rămâi conectat

Actualitate

FC Maramureş Baia Mare – FC Unirea Alba Iulia 2-2 (0-2) Victorie scăpată printre degete în actul secund

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Alb-negrii” au început furibund partida de astăzi de la Baia Mare şi după bara lui C. Cornea (9) s-au distanţat pe tabelă graţie golurilor înscrise de golgheterul Bucurică (26) – fundaşul stânga ajuns la a treia reuşită stagională şi S. Mureşan (29) – ambele din pasele titularului surpriză Cl. Oara. Se părea că trupa lui Gherman se îndreaptă spre a treia victorie consecutivă, însă actul secund s-a disputat pe alte coordonate, la 180 de grade, cu amfitrionii lansaţi într-o furibundă cursă de urmărire.

Pascal a făcut minuni în câteva rânduri, însă autogolul lui Bumbac (65, presat de Gego) şi eurogolul de senzaţie marcat de A. Roman (75) au restabilit egalitatea, iar uniriştii au pierdut două puncte mari printre degete, mai ales că la 2-0, Cl. Oara a irosit o oportunitate imensă în minutul 61, şut peste poartă singur cu goalkeeperul Alin Bota (momentul cheie al disputei dramatice). FC Unirea rămâne neînvinsă de trei etape, se situează pe poziţia a 4-a cu 15 puncte şi în runda următoare, a 10-a va primi pe „Cetate” pe Luceafărul Oradea.
Stelian Gherman a mizat pe Pascal – Potopea, Y. Camara, Bumbac (77, M. Pistol), Bucurică – Bălu, Pleniceanu, G. Petcuţ, C. Cornea (61, M. Oprea) – Cl. Oara (89, Pecarov), S. Mureşan, rezerve Lasc – Schuller, D. Militaru, Ciofu.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea