Rămâi conectat

Curier Județean

Familie din Cugir ”reunită” de Tribunalul Alba: Tatăl își va petrece Anul Nou alături de fiul său, în arest preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Romoșan, din Cugir, își va petrece Anul Nou în arest după ce  magistrații de la Tribunalul Alba au admis propunerea DIICOT Alba și au dispus arestarea preventivă a bărbatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere, vânzare şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe pentru consum de droguri de risc. În același dosar, fiul acestuia, Mihai Raul Romoșan, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat preventiv încă din data de 11 noiembrie 2016.

arest”Soluția pe scurt: Admite propunerea Ministerului Public – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi, în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 4 lit. e Cpp ?i art. 223 alin. 2 Cpp dispune arestarea preventivă a inculpatului ROMOȘAN MIHAI…., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 28.12.2016 până la data de 26.01.2017, inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, iar suma de 130 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu pentru inculpat, va fi virată în contul Baroului Alba, din fondurile Ministerului Justi?iei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul și de la comunicare cu reprezentantul parchetului. Pronunţată în camera de consiliu, azi 28.12.2016, ora 14:30”, se arată în minuta publicată pe portalul instanței.

Reamintim că la domiciliul celor doi, BCCO și DIICOT Alba Iulia au efectuat, în 10 noiembrie, o percheziţie, fiind depistată ”masă vegetală” (canabis). De asemenea, s-au găsit şi obiecte destinate consumului de droguri. În urma acestei acțiuni oamenii legii au pus în aplicare un număr de 15 mandate de aducere a unor consumatori de droguri, care au fost audiați la sediul DIICOT, după care tânărul cugirean a fost arestat preventiv, iar tatăl său a fost pus sub control judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea