Rămâi conectat

Sport

Fabian Himcinschi şi Poiană (ex-Performanţa Ighiu) au semnat cu CSM Şcolar Reşiţa, pretendenta la promovarea în Liga a 2-a! De la Ighiu, în Valea Domanului pentru performanţă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

unirea-alba-iulia-performanta-ighiu-1Fabian Himcinschi şi Cristian Poiană, doi dintre jucătorii ce s-au despărţit de Performanţa Ighiu au posibilitatea să lupte pentru promovarea în eşalonul secund cu CSM Şcolar Reşiţa, formaţie cu care au semnat în aceste zile.

Sunt două transferuri importante pentru gruparea din Caraş, echipă ce şi-a dorit foarte mult să-şi asigure celor doi jucători de profil ofensiv, dar şi Keita (Performanţa) este pe lista celor de la CSM Şcolar Reşiţa, existând interes şi în cazul senegalezului.

*Fabian Himcinschi: „Obiectivul promovării m-a determinat să accept oferta Reşiţei”

Sunt mulţumit de alegerea făcută. Au fost discuţii cu mai multe echipe, dar cei de la Reşiţa au fost cei mai hotărâţi să colaborăm. Am cunoscut oameni serioşi şi dornici de performanţă, cu un obiectiv clar, care m-a făcut să nu prea stau pe gânduri. Sper în primul rând să fiu sănătos şi să ajut la promovarea în Liga a 2-a. Mă bucur că voi fi în continuare coechipier cu Cristi Poiană, un jucător de calitate ce ne poate ajuta mult„,a precizat Fabian Himcinschi.

La Ighiu m-am simţit bine o perioadă, dar la un moment dat când am văzut că obiectivul nu a mai rămas acelaşi şi am simţit că nu mai pot acea echipă 100 la sută, am decis să renunţ„, a declarat Fabian Himcinschi, care a semnat pentru un an şi jumătate cu CSM Şcolar Reşiţa.

Fabian Himcinschi s-a despărtit de Performanţa la mijlocul turului, fiind unul dintre principalii marcatori ai echipei, cu 4 reuşite, iar Poiană şi-a reziliat contractul după încheierea primei părţi a campionatului, nemaidorind să continue, preferând să-şi caute alte destinaţii.

Veniţi în vară sub comanda lui Adorian Himcinschi, pentru ca Performanţa Ighiu să atace accederea în Liga a 2-a, Fabian Himchinschi şi Poiană se vor bate pentru promovare, dar în tricoul altei formaţii, CSM Şcolar Reşiţa, echipă clasată pe locul secund la finele turului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea