Rămâi conectat

Actualitate

Evenimentul „Zilele Medicale ale Albei” va reuni 400 de cadre medicale din ţară

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproximativ 400 de cadre medicale din ţară vor lua parte în perioada 18-20 aprilie la evenimentul „Zilele medicale ale Albei”. Temele abordate vor fi unele de interes pentru sistemul medical românesc.

Participanţii la lucrări vor dezbate subiecte precum „Monitorizarea bolilor cronice netransmisibile”, „Asistenţa medicală primară mereu o prioritate” şi „Profilaxia, atât de necesară”. Se vor organiza şi ateliere de lucru pe diverse teme cum ar fi cel denumit „Urgenţe în pediatrie”.

Evenimentul este organizat de Colegiul Medicilor Alba, Asociaţia Medicilor de Familie Alba, Ordinul Asistenţilor Medicali din România, cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba. Dezbaterile vor ave loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea