Rămâi conectat

Politică Administrație

Europarlamentarul Victor Negrescu: Atacând Belgia au vrut să atace esența identității noastre europene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulți europarlamentari români s-au declarat îngrijorați de evenimentele petrecute marți la Bruxelles.

explozii Bruxelles”Evenimentele din Belgia ne demonstrează din nou că lupta împotriva terorismului trebuie să continue, iar pentru asta Europa trebuie să fie mai unită și mai atașată valorilor sale ca niciodată. Am trăit mulți ani în această țară și pot spune că atacând Belgia, atacatorii au vrut să atace esența identității noastre europene dar noi nu trebuie să le permitem acest lucru.
Condoleanțe tuturor familiilor și multă sănătate celor care acum se luptă pentru supraviețuire!”, a scris, pe Facebook, marți, europarlamentarul Victor Negrescu.

Cel puţin 26 de persoane au murit, iar alte zeci sunt rănite în urma exploziilor produse pe un aeroport şi în staţii de metrou din oraşul belgian Bruxelles, în ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate, afirmă surse citate de presa belgiană. Alte două explozii au fost semnalate în staţiile de metrou Schuman şi Maalbeek, foarte aproape de sediul Comisiei Europene.

Ambasada României în Regatul Belgiei pune la dispoziția cetățenilor români afectați, precum și a rudelor acestora mai multe numere de telefon unde se pot informa cu privire la situația creată după exploziile din Bruxelles, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Contactele telefonice ale ambasadei sunt: +32 (0)2 347 5338, +32 (0)2 345 0040, +32 (0)2 344 1658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, precum și telefonul mobil de urgență al secției consulare a misiunii diplomatice de la Bruxelles,  +32(0)2 344 0854. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea