Rămâi conectat

Ştirea zilei

Escrocheria de la CEC Bank Zlatna: Persoanele care dispun de acte își vor recupera banii în câteva zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul județean Tudor Ponoran a anunțat, joi, pe contul său de Facebook, că persoanele care și-au depus banii la CEC Bank Zlatna, și nu și i-au mai găsit în conturi, urmează să îi recupereze în câteva zile, dacă dispun de acte cu banii depuși.

Cec-Bank01”Informatie despre escrocheria CEC Zlatna – Astazi m-am intalnit impreuna cu domnul primar cu directorul CEC Romania, Cristian Nae care ne-a comunicat urmatoarele informatii despre recuperarea banilor de catre pagubiti – persoanele care dispun de acte cu banii depusi la CEC vor primi sumele in cateva zile de la cerere si dobanda in aproximativ o saptamana. Cazurile in care nu exista deloc documente, dupa caz, vor fi deferite direct Parchetului si cel mai probabil vor astepta finalizarea unui proces. CEC Romania transmite oamenilor ca isi da tot concursul pentru a rezolva problemele oamenilor cat mai urgent. Cel mai important lucru este ca orice act pe care il aveti va ajuta in recuperarea prejudiciilor! Chiar daca actul este fals si are antetul CEC, este un act doveditor si trebuie luat ca o dovada a incasarii unor sume! Mai mult, asteptam informatii din partea anchetatorilor pentru a afla modalitatea ,,iter criminis” a escrocilor!”, a scris Tudor Ponoran pe Facebook.

Peste 30 de persoane au reclamat la Poliție că au rămas fără banii din conturi, după ce și-au depus economiile la filiala din Zlatna a CEC Bank, în acest caz fiind în desfășurare o anchetă pentru delapidare.

În acest caz, sunt acuzate două femei, surori, care au fost concediate.aa

Majoritatea pagubitilor sunt oameni in varsta, care astazi au mers la banca sa ceara explicatii. Paguba estimata este de sute de mii de euro.

Disperati, zeci de oameni din Zlatna, dar si din localitatile invecinate, s-au strans in aceasta dimineata in fata bancii. Rand pe rand au stat de vorba cu angajatii de acolo pentru a vedea cum isi pot recupera banii.

Oamenii si-au depozitat in conturi economiile de o viata, subventiile de la Uniunea Europeana sau chiar si bani munciti din greu in strainatate pentru o casa noua. Unul dintre pagubiti,de exemplu, a pierdut 85 de mii de euro, bani castigati cu truda in Spania, si economisiti cu greu timp de ani de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea