Rămâi conectat

Politică Administrație

Emil Boc: Dintre toate primăriile din Transilvania și nu numai, am găsit înțelegere doar la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul municipiului Cluj-Napoca a declarat, miercuri, în contextul crizei depozitării deșeurilor din Cluj că dintre toate primăriile din Transilvania și nu numai, a găsit înțelegere doar la Alba Iulia.

edili Emil Boc & Mircea HavaEmil Boc a mai spus că a fost nevoit să poarte negocieri cu toate primăriile din Transilvania ca să nu rămâne cu gunoaiele în stradă.

“Atunci am intrat în acea criză uriașă, fiind nevoit să port discuții cu toate municipalitățile din Transilvania și nu numai, găsind înțelegere doar la Alba-Iulia, temporar, ca după aceea să găsesc soluția la Oradea, până în 15 octombrie”, a mărturisit primarul Clujului presei locale.

Emil Boc susține că unul dintre motivele principale pentru care s-a declanșat criza este faptul că a fost tras pe sfoară de specialiștii Consiliului Județean Cluj și că nu se mai bazează pe forul județean în găsirea unei soluții în ceea ce privește problema gunoaielor.

“Eu nu mă mai bazez pe Consiliul Județean în găsirea unei soluții temporare la problema deșeurilor. Am fost tras pe sfoară, am fost păcălit, manipulat timp de patru luni de zile de către specialiștii din Consiliul Județean care ne-au dus pe o pistă falsă și cu trei zile înainte de 15 iulie, dată la care trebuiau să găsească o soluție pentru înființarea unei noi rampe temporare, am fost puși în situația de a nu mai avea unde să ducem gunoaiele municipiului”, a afirmat Boc.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea