Rămâi conectat

Economie

Elis Pavaje se extinde și investește zece milioane de euro într-o nouă fabrică de pavele și borduri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Producătorul de pavele şi borduri Elis Pavaje a demarat construcţia celei de-a treia fabrici a companiei, care va fi amplasată în Secuienii Noi, judetul Neamt şi va incepe să producă in luna iulie, asigurând prioritar livrările către clienţii din zona de est a ţării.

Investiţia totală este de 10 milioane de euro şi si urmeaza a fi amortizata in termen de 10 ani, capacitatea totală de producţie a companiei urmând să ajungă la 15.000 metri pătraţi de pavele pe zi, scrie zf.ro.

“Urmarind dinamica pietei, am ajuns la concluzia ca deschiderea unei noi unitati de productie este un pas necesar  in dezvoltarea companiei. Am crescut vanzarile an de an, prin optimizarea proceselor de productie si prin investitii in liniile de productie existente, insa exista o limita pe care nu o mai poti depasi, fara sa asiguri capacitate suplimentara.”, a spus Emil Gota, director general al companiei, scrie zf.ro.

Având o capacitate totală de 5000 mp/ zi, fabrica va produce produce pavele premium și standard, borduri, bolțari și rigole. Hala de producție și spațiile de depozitare marfă se vor extinde pe o suprafață totală de 50.000 mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

România umilită de Bulgaria. Inflația la vecini a ajuns la 3% în timp ce țara noastră conduce topul exploziei în UE

Unirea Ziarul

Publicat

în

România umilită de Bulgaria. Inflația la vecini a ajuns la 3% în timp ce țara noastră conduce topul exploziei în UE Rata anuală a inflaţiei în Bulgaria a încetinit în martie la 3%, de la 3,3% în luna precedentă, ajungând la cel mai redus nivel din iulie 2021, arată datele publicate luni de Institutul Naţional […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea