Rămâi conectat

Curier Județean

Elevi de la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” Blaj, premiați la Festivalul Național Școlar de Creativitate și Inventică ”Inovafest” de la Galați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul Naţional Şcolar de Creativitate şi Inventică „Inovafest” ajuns la a  VIII-a ediţie, s-a desfăşurat în anul acesta la  Galati, eveniment la care au participat şi elevi de la Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea” Blaj, coordonaţi de d-na prof. Marinela Coman.

Festivalul Naţional INOVAFEST  a vizat promovarea exemplelor de bună practică în ceea ce priveşte creativitatea şi inovarea în învăţământ ca factor cheie pentru dezvoltarea competenţelor personale şi a pus în valoare creativitatea elevilor din învăţământul preuniversitar.
Secţiunile festivalului au inclus expoziţii de machete funcţionale, postere şi afişe de promovare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, prezentare de manuale,  cărţi de specialitate, precum şi alternative educaţionale pentru protecţia calităţii mediului,  a precizat prof. Marcu Ioan, directorul liceului.

Liceul Tehnologic “Ştefan Manciulea” a participat la secţiunea “Expoziţie de postere şi afişe de promovare a unităţilor de învăţământ preuniversitar” cu elevi din clasa a X-a Economic şi au obţinut urmatoarele rezultate:

– Premiul II – eleva Anuşcă Diana Ştefania cu lucrarea “Noi cei harnici”

– două premii III – elevii Ghejan Petruţa Gianina cu lucrarea “Drumul spre succes” şi Haţegan Comşa Tudor Florin şi Mondoc Alexandra cu lucrarea “Ai carte, ai parte”

– Menţiune – elevii Sârbu Cristian Alexandru, Fodor Zaharia Daniel, Mărginean Sebastian, Cosmin cu lucrarea “Impreună reuşim” precizează prof. Coman Marinela, coordonatoarea proiectului.

Participând la acest festival, elevii au avut şansa de a-şi pune în valoare creativitatea, de a-şi testa potenţialul creativ şi inovativ, de a-şi extinde spectrul de rezultate/ produse ale învăţării, a declarat directorul adjunct, Drăgan Elena.

Organizatorii evenimentului au fost Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştinţifice, Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi şi Colegiului Tehnic „Radu Negru” Galaţi.  (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea