Rămâi conectat

Curier Județean

Adrian Teban luptă pentru încă un mandat la Primăria Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Cantina Casei de Cultură din Cugir s-a desfăşurat în week-end-ul trecut Adunarea Generală a PNL Cugir, la care au luat parte 220 de membri activi ai organizaţiei locale. Alături de liberalii cugireni a fost prezentă şi conducerea judeţeană a partidului, preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu şi vicepreşedinţii Florin Roman şi Popa Romulus. Nu au lipsit nici conducerile organizaţiilor locale din Săliştea, Şibot, Cerul Băcăinţi şi Pian.
Deoarece anul viitor va fi an electoral, evenimentul a avut ca scop şi stabilirea strategiei de viitor a partidului. În acest context, preşedintele PNL Cugir, Adrian Teban şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat la Primăria Oraşului Cugir, intenţie primită cu aplauze de către liberalii din sală, care au votat în unanimitate pentru susţinerea candidaturii actualului primar. Adrian Teban a prezentat o parte din principalele sale obiective pe care le va avea după 2012:” Datorită încrederii voastre şi a locuitorilor, am reuşit să facem multe lucruri bune în Cugir pe care nu cred că e cazul să le trecem în revistă, pentru că le ştiţi. Vreau doar să vă spun că una dintre priorităţile noastre trebuie să rămână spitalul. Este vital pentru oraş şi pentru fiecare dintre noi. Un al doilea obiectiv important pe care trebuie să-l urmărim continuu este dezvoltarea economică a oraşului care va rezolva una dintre cele mai mari probleme ale cetăţenilor: lipsa locurilor de muncă. Nu în ultimul rând, trebuie să ne concentrăm eforturile în partea de sus a oraşului, în Cindeni, Râul Mic şi Râul Mare, concomitent cu investiţiile pe care le vom continua în zona blocurilor de locuit.”
Şi pentru că un primar trebuie să aibă o echipă bună, preşedintele PNL Cugir, Adrian Teban a supus aprobării adunării generale şi lista persoanelor care vor candida pentru consiliul judeţean şi cel local. Printre cei propuşi şi aprobaţi pentru judeţ se numără actualul consilier judeţean, vicepreşedintele PNL Nicuşor Mihai, precum şi vicepreşedintele Emil Muntean. Pe lista pentru funcţia de consilieri locali s-au aflat 23 de nume, Adrian Teban propunând ca ea să rămână deschisă pentru toţi cei care doresc să se implice în dezvoltarea viitoare a Cugirului. „Încă de anul trecut ne-am propus ca pe plan local să câştigăm funcţia de primar şi 10 consilieri locali. Totodată, dorim să propunem cugirenilor acelaşi tandem: primar Adrian Teban- viceprimar, Rodica Florea, pentru că am dovedit că împreună putem construi pentru Cugir, chiar şi atunci când toate fondurile ne sunt blocate de actuala guvernare portocalie” a declarat preşedintele PNL Cugir, Adrian Teban. El a ţinut să precizeze importanţa pe care o va avea pentru Cugir susţinerea judeţeană care poate fi garantată prin obţinerea unui număr de doi consilieri judeţeni şi prin câştigarea de către liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu a funcţiei de Preşedinte al Consiliului Judeţean.
Preşedintele PNL Alba Teodor Atanasiu şi-a exprimat convingerea că rezultatul scrutinului de anul viitor este unul singur: USL va căştiga alegerile. În acest context, liderul liberalilor din judeţ a precizat că uniunea trebuie să fie pregătită să repare relele pe care le-a provocat actuala guvernare.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea