Rămâi conectat

Politică Administrație

Economist Silvia Puie, un nou mandat la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Economist Silvia Puie a fost declarată ”admis” la concursul pentru funcția de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Alba, după ce a obținut 92 de puncte, fiind a treia în ierarhia pe județe, Casa Națională de Asigurări de Sănătate organizând acest concurs în toată țara. Pe primele două locuri s-au clasat candidați din Maramureș (93 de puncte) și Iași (92,5). 

Pentru a prelua conducerea CAS Alba s-a înscris și Gheorghe Ștef, însă acesta nu s-a mai prezentat.

Silvia Puie (foto centru) a obținut 84 de puncte la proba scrisă și 100 de puncte la interviu, fiind admisă cu un punctaj final de 92 de puncte, potrivit informațiilor publicate site-ul CNAS.

Concursurile s-au organizat în perioada 11 – 17 mai 2017.

Economist Silvia Puie a fost numită în funcție în iunie 2013 prin ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Ea activează în cadrul CAS Alba încă de la înfiinţarea instituției. În perioada 1999-2003 a coordonat activitatea Serviciului de contabilitate, buget-finanţe – urmărire rambursare servicii medicale, în 2004 a fost auditor superior.

Din 2005 până în 2013, Silvia Puie a fost şeful corpului de control din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Alba.

Silvia Puie a absolvit în 1988 Facultatea de Finanţe-Contabilitate în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca iar în 2008 a obţinut masterul în marketing, audit şi expertiză contabilă. Din 1994 până în prezent a absolvit mai multe cursuri de specializare în finanţe-contabilitate, audit şi expert contabil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea