Rămâi conectat

Curier Județean

Echipajele SMURD au intervenit în 2015 în Alba la peste 5.000 de solicitări

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipajele SMURD au intervenit în 2015 în județul Alba la 5.210 de solicitări, dintre care 675 de intervenții au fost realizate de echipajele de terapie intensivă mobilă, a spus, joi, șeful UPU Alba Iulia, Aurel Crișan.

SMURD - Cugir30”Din păcate, nu multe, dar au fost și alerte false pentru că, din păcate, unii consideră că așa ar trebui să se ”distreze”. Pe Alba Iulia au fost 16 alerte false”, a afirmat Aurel Crișan.

Cele mai multe intervenții SMURD au fost realizate în Alba Iulia, 1836. La Cugir, din septembrie, de când s-a deschis punctul SMURD, s-a intervenit de 198 de ori.

Cele mai multe intervenții ale echipajelor de terapie intensivă mobilă au fost realizate în decembrie și ianuarie, respectiv în iulie, august și septembrie.

”Un timp mediu de răspuns, în mediul urban, dacă ne raportăm la TIM, în ianuarie, a fost de 4 minute, în iulie – 13 minute, în august – 8 minute. Media pe țară e undeva până în 15 minute. Depinde mult de condițiile de trafic. De multe ori participanții la trafic ignoră semnalele sonore și luminoase”, a afirmat Aurel Crișan.

Citește și Peste 1.380 de pacienți, la Urgențe în Alba Iulia, în perioada 24 decembrie – 4 ianuarie

Citește și 49.864 de pacienți, în 2015, la Urgențe în Alba Iulia. 28 dintre ei și-au pierdut viața


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea