Rămâi conectat

Sport

După Şt. Radu şi portarul Nicuşor Bănică, la un pas de a părăsi Şurianu Sebeş, din pricina incertitudinii! „O să iau în calcul orice ofertă”, afirmă experimentatul goalkeeper

Dan HENEGAR

Publicat

în

Incertitudinea care învăluie viitorul nou-promovatei în eşalonul terţ, Şurianu Sebeş afectează din plin planurile fotbalistice ale trupei din „Arini”. Astfel, din cauza lentorii cu care se mişcă lucrurile, pe lângă fundaşul Ştefan Radu, aflat la o semnătură de Unirea Alba Iulia, un alt jucător exponenţial al campioanei judeţului Alba, portarul Nicuşor Bănică este foarte aproape de a părăsi gruparea pregătită de Doru Oancea!

Cel mai bun goalkeeper ce a activat în ultimele două sezoane la nivelul judeţului Alba, cu două baraje câştigate, Nicuşor Bănică este la final de contract cu Şurianu, echipă ce astfel ar suferi două pierderi importante.

Din cauza situaţiei în care se află Şurianu Sebeş, iau în calcul o despărţire de acest club! Au trecut trei săptămâni de când am câştigat barajul şi nu s-a întâmplat absolut nimic„, a afirmat Nicuşor Bănică.

*”Este viitorul nostru în joc”

Aş fi vrut să rămân la Şurianu, dar în atari situaţii mi-e greu să rămân. Sunt liber de contract, este vorba despre viitorul nostru, ca şi jucători, iar în acest moment lipseşte siguranţa„, a menţionat Nicuşor Bănică.

O să aleg cea mai convenabilă ofertă în ceea ce mă priveşte. Nu o să mai analizez cu sufletul. Discut cu orice echipă, pentru că nu am mai primit niciun semn din partea persoanelor ce activează în club„, a precizat Nicuşor Bănică.

Nicuşor Bănică a venit în Alba în iarna anului 2016, acceptând provocarea venită de la Mureşul Vinţu de Jos şi a devenit rapid extrem de apreciat, impresionând între buturile echipelor Mureşului Vinţu de Jos şi Şurianu Sebeş, cu care a câştigat Liga a IV-a doi ani consecutivi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea