Rămâi conectat

Sport

După șase luni, verdict în cazul „Keita”: Performanța Ighiu – Național Sebiș 0-3 (la „masa verde”)! Armando Popescu: „Este o decizie fără logică! Mă gândesc să mă retrag din fotbal!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a dat în sfârșit verdictul în deja celebrul caz „Keita”, omologând rezultatul partidei din turul campionatului Performanța Ighiu – Național Sebiș, pe teren 3-1, cu scorul de 0-3, la „masa verde”.

Această decizie a comisiei federale nu mai afectează clasamentul Seriei a 4-a, Liga a 3-a, însă l-a enervat teribil pe Armando Popescu, oficialul Performanţei, care amenință că se retrage din fotbal!

Hotărârea a fost publicată astăzi pe site-ul FRF, după cum urmează: „Admite sesizarea FRF prin Secretar General și în temeiul art. 83/10/1 din RD se sancționează CS Performanta Ighiu cu pierderea jocului prin Forfait disputat cu National Sebis în data de 19.11.2016 (3-0) in favoarea lui National Sebis”

Este o decizie pe care nu o pot caracteriza, nu are legică. Național Sebiș face sesizare după meci, care este respinsă de Comisia de Disciplină. Apoi Comisia de Disciplină o trimite la CNSL pentru a se pronunța asupra legitimării. Departamentul de competiții al FRF nu se poate sesiza pe legitimare, ci doar pe dreptul de joc. Toată procedura În 19 mai Departamentul de competiții s-a autosesizat pentru un subiect produs pe 19 noiembrie! A fost o tevatură ce s-a încheiat prin dreptatea dată după mai bine de jumătate de an, printr-o procedură inventată. A fost o culpă a Performanței că nu au dus contractele la FRF, cei de la Sebiș au știut înainte de joc, dar au contestat abia după ce au pierdut. N-am crezut că se poate inventa o asemenea soluție, după o jumătate de an. În asemenea condiții, mai bine îmi văd de treabă și mă retrag din fotbal. Național Sebiș a pierdut în două dosare și câștigă în al treilea, pentru că mâine este Comitetul Executiv și trebuie omologate rezultatele?”, a comentat Armando Popescu.

Naţional Sebiş rămâne pe locul 4, iar Performanţa pe poziţia a 7-a în Seria a 4-a


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea