Rămâi conectat

Sport

După rezilierea contractelor cu Performanţa Ighiu, Bold şi Mintaş au declanşat războiul împotriva fostei echipe | Declaraţii dure la adresa lui Vasile Ursu şi a conducătorilor!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

mintas-performanta-ighiu Florin Bold şi Bogdan Mintaş şi-au reziliat contractele cu Performanţa Ighiu, însă după plecarea de la divizionara terţă şi-au îndreptat acuzaţiile împotriva formaţiei cu care au semnat în vară, fiind vehemenţi la adresa lui Vasile Ursu şi a conducătorilor, folosindu-se cuvinte grele, de genul „mincinoşi”. Cei doi au aşteptat rezilierea contractelor, pentru a-şi spune apoi punctul de vedere.

*Bold: „După plecarea lui Himcinschi a venit Daciada”

Am venit la o echipă fără identitate! Ne numeam Performanţa Ighiu, jucam la Galda de Jos şi ne antrenam la Oarda de Jos. Mergeam în deplasări cu echipamentul personal, cu pantaloni trei sferturi, de se mirau adversarii de modul cum ne prezentam! Aşa se întâmplă la fotbal, când o echipă este condusă de oameni de la ţară, care nu se pricep la fotbal„, a acuzat Florin Bold, cel care în acest moment, până în iarnă se pregăteşte cu Metalurgistul Cugir.

După meciul de la Deva, în vestiar am spus că unii dintre jucători şi dintre conducători se bucură când echipa pierde. Iar Vasile Ursu m-a acuzat că l-am lucrat pe Himcinschi. Şi atunci i-am spus că nu mai puteam lucra în asemenea condiţii. Dacă era caracter pleca în acelaşi timp cu Himcinschi. Cu preşedintele nu am avut treabă. Nu ştiu cine-i Vasile Ursu, că n-am auzit de el ca şi antrenor. Ce să facem la antrenamente, «mersul piticului» şi genuflexiuni? Înainte de partida cu Gloria Lunca Teuz, echipa nu a mai avut o masă. Ne strângeam câte 3-4 jucători într-un apartament şi puneam bani să ne luăm de mâncare! După plecarea lui Himcinschi, e debandadă la club, a venit Daciada„, a afirmat Florin Bold.

*Preşedintele Gheorghe Dănilă: „Clubul şi-a achitat datoriile faţă de ei. Ei au jucat fotbal?”

Nu le-am tăiat niciun salariu, iar clubul şi-a achitat datoriile faţă de ei, la zi. Pentru restul să discute cu Himcinschi, el a garantat pentru transferuri şi uite ce s-a ales. Mincinos bold-performanta-ighiueste Mintaş, dar, la urma urmei, ei trebuiau să joace fotbal, nu şi-au justificat salariile prin randamentul din teren, nu-şi meritau banii. În contracte nu scrie nicăieri că sunt obligat să le dau masă! Ne acuză pe nedrept, randamentul lor a fost foarte slab, se reflectă în clasament”, a replicat preşedintele Gheorghe Dănilă.

*Himcinschi: „Lumea se aştepta să fim Steaua şi să mergem din victorie în victorie”

Eu zic în continuare că jucătorii transferaţi de Performanţa Ighiu sunt unii de valoare certă. Ei au demonstrat acest lucru la echipele unde au fost, inclusiv la nivelul eşalonului secund. Echipa în momentul în care s-a produs ruptura se afla pe locul 7, cu 7 puncte şi sunt convins că urma o creştere, iar la final putea să-şi realizeze obiectivul propus. Am suferit la omogenitate, era de aşteptat acest aspect. Această echipă avea nevoie doar de răbdare şi de susţinere. Lumea aştepta să fim Steaua şi să trecem din victorie în victorie. Viitorul va confirma faptul că respectivii fotbalişti îşi vor demonstra valoarea, la Ighiu sau alte echipe„, a replicat Himcinschi.

*Mintaş: „Ursu nu m-a mai vrut, pentru că i-am zis că e mincinos!”

Cea mai proastă alegere din viaţa mea a fost Performanţa Ighiu şi m-am bucurat din tot sufletul că am putut să plec. Am dat de oameni care nu-şi respectă cuvântul, nu dau nume pentru că se simt ei, dar au minţit. Mi s-a promis marea cu sarea şi n-am primit mai nimic. Salariul îl primeam întârziat, mi s-a tras din salariu şi când întrebam nu primeam explicaţii. Şi contractul mi l-au dat după două săptămâni. «Unii oameni sunt pioni la echipă», citez”, a afirmat Mintaş.

„Ne-am despărţit pe cale amiabilă. Antrenorul Vasile Ursu nu m-a mai vrut, pentru că i-am spus în faţă că este un mincinos şi nu a putut suporta acest lucru”, a declarat Mintaş.

Nu am ce să discut, nu vreau să discut bucătăria mea în presă. Nu mă interesează subiectul şi declaraţiile lui Mintaş, nu bag în seamă orice lucru. Asta-i nivelul lui de gândire. Prefer să-mi văd de echipă”, a comentat Vasile Ursu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea