Rămâi conectat

Sport

Duminică, la Galtiu, se pune la bătaie fotoliul de lider al Ligii a IV-a | Florin Berţa (Euro Şpring): „Vrem puncte, presiunea este pe Viitorul Sântimbru”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Florin Berta Euro SpingLa fel ca şi în tur, Viitorul Sântimbru şi Euro Şpring se duelează din postura de primele două clasate ale Ligii a IV-a Alba, duminică, 17 aprilie, de la ora 17.00 la Galtiu fiind un derby al luptei pentru promovare.

„Istoria se repetă” în cazul primelor două clasate din ierarhia Ligii a IV-a, despărţite de două „lungimi”, Viitorul Sântimbru (49 de puncte) şi Euro Şpring (47).

Citeşte şi: Derby cu repetiţie în Liga a IV-a, Viitorul Sântimbru – Euro Şpring, confruntarea primelor două clasate | Dan Comşa: “Ne dorim victoria, la fel ca şi în tur”

Datele confruntării directe sunt similare cu cele din 3 octombrie 2015, de la Şpring, în tur, din etapa a 7-a, când s-au duelat tot primele două echipe din ierarhie, iar Viitorul Sântimbru a învins cu 2-0 (1-0), a produs primul eşec stagional oponenţilor (ce aveau maximum de puncte) şi a urcat în fotoliul de lider, poziţie pe care nu a mai cedat-o până în prezent.

 

*Florin Berţa: “Vrem puncte, presiunea este pe adversari”

Dacă Viitorul Sântimbru a fost la mijlocul stagiunii lider de iarnă, cu 7 puncte avans, în tabăra cealaltă este linişte, întrucât Euro Şpring nu şi-a propus ofectiv ferm accederea în Liga a 3-a, deşi are o serie excelentă ce a propulsat-o în calculele promovării. “Presiunea este pe adversari acum, «vânaţi» de celelalte echipe. Noi tratăm jocul ca pe oricare altul, ne propunem să jucăm fotbal, să demonstrăm că ultimele rezultate înregistrate nu sunt întâmplătoare, iar echipa mai bună să câştige”, a precizat antrenorul Florin Berţa (Euro Şpring). Cu toate că o victorie a echipei sale ar aprinde şi mai mult lupta pentru promovare şi ar propulsa Euro Şpring pe prima poziţie, “principalul” oaspeţilor rămâne echilibrat. “Nu discutăm despre revanşă după eşecul din tur, când am avut anumite probleme de lot. Se anunţă un joc extrem de interesant, deşi în ce ne priveşte nu este un meci decisiv, ne vom juca şansa noastră şi vrem punct sau puncte”, a încheiat Florin Berţa. La mijlocul sezonului, diferenţa între combatante era de 8 puncte şi 4 locuri, Euro Şpring iernând pe poziţia a 5-a, cu 29 de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea