Rămâi conectat

Curier Județean

DUMINICĂ: Concert de fanfară în Parcul ”Avram Iancu” din Blaj, cu ocazia Zilei Imnului Național al României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Blăjenii, și nu numai, sunt invitați duminică, 16 iulie 2017, începând cu ora 18.30, în Parcul Avram Iancu din Blaj la un concert de fanfară, organizat cu ocazia Zilei Imnului Național al României ”Deșteaptă-te române”. 

Pe scenă vor urca Fanfara ”Lira” din Caransebeș, fanfara ”Transilvania” din Cugir, ”Armonia” din Târnăveni și fanfara „Augustin Bena” a județului Alba.

”În caz de condiții meteo nefavorabile, concertul va avea loc în Centrul Cultural Iacob Mureșianu din Blaj, la aceeași oră. Vă așteptăm cu drag!”, transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba și Primăria și Consiliul Local Blaj. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea