Rămâi conectat

Curier Județean

Duminică, 20 mai, Decebal Cricău – Industria Galda de Jos! Găldenii sunt pregătiţi de derby

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ocupanta locului secund din cadrul Ligii a 5-a Seria a 2-a Industria  Galda  de Jos se va deplasa duminică, 20 mai (ora 18.00), în cadrul etapei a 20-a la Cricău  unde va da piept cu Decebal, clasată pe locul 4. Diferenţa de puncte între cele două combatante este de un punct, iar raportat la liderul Inter Ciugud ecartul este de 4 „lungimi” găldenii, respectiv 5 puncte cricăuanii, înainte cu 3 etape de încheierea campionatului. Va fi un derby între cele două comune învecinate, iar în curtea clubului vizitator se află Darius Iacşa, fostul conducător al gazdelor, plecat la începutul returului la echipa din Galda, precum şi alţi doi jucători, Alexandru  Culda şi Adrian  Iacşa (care a fost în probe la Şcoala  de fotbal „Ardealul” din Cluj, trecându-le cu brio).
Este un meci special pentru mine, ţinând cont că m-am format ca şi conducător de club la echipa din satul meu, am pus foarte mult suflet pentru Cricău am realizat lucruri frumoase împreună cu primarul Emil Lupşan şi viceprimarul Liviu Şuteu, în timpul în care l-am petrecut acolo. Uneori trebuie să mai faci şi câte o schimbare. Sper ca echipa cea mai bună să câştige, dar îmi doresc enorm să o facem noi. Nu din răzbunare, doar că sunt un om profesionist şi îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine şi să îl fac fericit pe primarul comunei Galda, Romulus Raica, care  pune foarte mult  suflet pentru echipă„, a precizat  Darius  Iacşa, organizator de competiţii la Industria Galda de Jos. (M.N.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea