// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Dragoste ”penală” la Câmpeni – tânăr de 18 ani judecat pentru act sexual cu o minoră

Un tânăr de 18 ani, din Câmpeni a  fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ”act sexual cu o minoră”, prevăzută și sancționată de Codul Penal cu o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi (art.198 C.P.).

Cornel Gheorghe Pașca a întreținut relații sexuale cu prietena sa în vârstă de 14 ani, stârnind furia părinților fetei. Aceștia au depus o plângere la Poliția din Câmpeni în luna iulie 2012.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Câmpeni la sfârșitul lunii februarie a.c. iar primul termen este fixat la 18 martie.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Un răspuns la Dragoste ”penală” la Câmpeni – tânăr de 18 ani judecat pentru act sexual cu o minoră

  1. CIRJALA 05.03.2013 la 1:58

    Vreau sa fiu corect in acest caz , dar parintii provocatoarei si ecscitantei fete de 14 ani trebuia sa o fi educat , sa nu sa fi ajuns la savirsirea acestei fapte.
    Sigur ca baiatul e major , are 18 ani dar , daca fata era bine educata si nu o „minca in buduna” , nu s-ar fi produs fapta …
    Tot la educatie ajungem , trebuie sa inteleaga acesti parinti ai „patitei” si sa o lase mai moale cu incriminarea baiatului , ca pina la urma fiicas-a ramine … „executata”!