Rămâi conectat

Actualitate

Dragoș-Nicolae Pîslaru este noul Ministru al Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Klaus Iohannis a luat act de demisia din funcția de Ministru al Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice a doamnei Claudia-Ana Costea și a semnat, luni, 18 aprilie, decretul pentru numirea lui Dragoș-Nicolae Pîslaru pe funcția rămasă vacantă.

Acesta a ocupat din decembrie 2015 până în prezent funcţia de consilier de stat pe probleme economice în Cancelaria Prim-Ministrului, fiind numit de premierul Dacian Cioloș. Anterior, Pâslaru a fost manager general al companiei GEA Strategy & Consulting. El s-a născut în 1976 la Bucureşti şi a urmat cursurile Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, unde şi-a obținut o licenţă în economie internaţională. Tot la ASE şi-a aprofundat studiile în integrarea europeană. Până în anul 2000 a urmat cursurile instituţiei de învăţământ London School of Economics and Political Science din Londra, Marea Britanie, unde a obţinut o diplomă de master în relaţii internaţionale.

Reamintim că ministrul Ana Costea a demisionat, săptămâna trecută, după ce Guvernul a anunțat că retrage Ordonanța de Urgență privind salarizarea bugetarilor. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea