Rămâi conectat

Curier Județean

Două zile de caniculă în județul Alba – temperaturi între 35 și 39 de grade Celsius, marți și miercuri. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Județul Alba se va afla sub avertizare meteo de caniculă, în următoarele două zile. Meteorologii anunță pentru marți, 7 iulie, Cod Galben și pentru miercuri, 8 iulie, Cod Portocaliu, cu temperaturi maxime între 35 și 39 de grade Celsius.

Din 9 iulie, însă, urmează trei zile mai răcoroase, cu maxime de până la 24 de grade Celsius, urmând ca un nou val de căldură să treacă peste județul nostru săptămâna viitoare, când temperaturile diurne vor depăși, din nou 30 de grade, iar cele nocturne se vor situa în jurul valorii de 14 grade.

De asemenea, potrivit prognozei publicate de ANM, în această perioadă este posibil să apară, local, averse, în general slabe cantitativ, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în zilele de 9, 14 și 18 iulie. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea