Rămâi conectat

Sport

Două transferuri pentru liderul Șurianu Sebeș: Cutean și Osogo (Transalpina Șugag) | Cotoară (CS Ocna Mureș) va ajunge în „Arini”… în vară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Șurianu Sebeș, liderul Ligii a IV-a a bifat două achiziții importante, înregimentându-i pe fundașul Darius Cutean și atacantul Edwin Osogo, ambii evoluând în turul campionatului la Transalpina Șugag. De asemena, echipa din „Arini” a obținut semnătura mijlocașului Gabriel Cotoară, aflat în litigiu cu CS Ocna Mureș, jucător ce va ajune în „Arini” în vară.

Pe Osogo nu-l știu foarte bine dar cred că este o soluție în ofensivă. Cutean este un băiat de caracter, pe care l-am dorit de un an de zile. Cred că am reuși două achiziții inspirate. Pentru Cotoară am vorbit cu oficialii de la CS Ocna Mureș, dar mi s-a transmis că nu va primi dezlegarea în acest moment”, a comentat președintele Daniel Popa.

Kenyanul Osogo este primul stranier al echipei din Sebeș, acesta mai evoluând în Alba la Euro Șpring

În sezonul de primăvară, Șurianu a debutat cu o victorie netă la Teiuș în Cupa României, scor 4-0, în prima etapă a returului fiind meci intern cu Viitorul Sîntimbru.

Șurianu Sebeș a fost părăsită de 9 jucători, plecați împreună cu antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă, alături de finanțatorul Armando Popescu la divizionara terță Performanța Ighiu.

Campania de achiziții a primei clasate îi mai cuprinde pe Mirca (Sportul Petrești), S. Fulea (Metaloglobus), A. Fulea (Industria Galda), B. Găldean și juniorul Tocu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea