Rămâi conectat

Sport

Două lovituri pentru Șurianu Sebeș: Șt. Radu și M. Neagu, achiziționați de la Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - Performanta Ighiu 19Șurianu Sebeș a reușit primele două transferuri estivale, înregimentându-i pe experimentații jucători Ștefan Radu (fundaș) și Marius Neagu (mijlocaș), ambii jucători de bază ai divizionarei terțe Metalurgistul Cugir.

Cei doi fotbaliști au mai trecut prin „Arini” și sunt fotbaliști bine cotați pe bursa fotbalistică a județului, M. Neagu fiind curtat și de Industria Galda.

Sunt doi jucători foarte importanți, pe care îi știm foarte bine și i-am dorit și în trecut. Consider că am realizat două achiziții importante, fotbaliștii semnând contracte pentru două sezoane„, a declarat Daniel Popa, președinte Șurianu Sebeș.

Împreună cu Dragotă, Șt. Radu își încearcă șansa în Germania, în ligile inferioare, existând perspectiva să nu evolueze la Sebeș în toamnă. De asemenea, banca tehnică a Șurianului este sub semnul întrebării, antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă nefiind siguri că vor continua în „Arini”, deși n-au pierdut niciun joc.

Șurianu a ratat prezența la barajul de promovare în Liga a 3-a, terminâDani Popa Surianu Sebesnd pe locul secund în Liga a 4-a, dar are intenții serioase în următoarea stagiune.

Echipa din Sebeș a profitat de incertitudinea ce învăluie gruparea de sub Drăgana, descunpănită după ce nu și-a atins obiectivul, acela de a accede în eșalonul secund. Metalurgistul a fost părăsită de jucători importanți precum Tiut (Performanța Ighiu), Cîrstean, Piko, Necșulescu (toți la FC Hermannstadt Sibiu) și Chelaru (întors la CSMS Iași).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea