Rămâi conectat

Actualitate

Dosare penale pentru doi tineri din Cluj și Hunedoara. Au fost prinși la volan, de polițiștii din Alba, fără permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi tineri, unul din Cluj-Napoca, iar celălat din Vulcan, județul Hunedoara, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiștii din Alba la volan fără permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data de 04.06.2017, în jurul orei 00.50, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud  l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, în dreptul localităţii Miraslau, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere fără permis.

La data de 06.06.2017, în jurul orei 01.30, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Vulcan, județul Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de acesta a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere fără permis.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea