Rămâi conectat

Actualitate

Dosar penal pentru un tânăr din Apuseni, care transporta lemn fără a avea documente legale

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş, în timp ce desfăşurau activităţi specifice în cadrul Planului comun de acţiune „Scutul Pădurii 2014”, au depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 11,5 m3, lemn de esenţă molid, fără aviz de însoţire conform legii.

Potrivit IPJ Alba, “bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor art.19, alin. 1, lit. b din Legea nr. 171/2010, iar cantitatea de 11,5 m3, de lemn, în valoare de aproximativ 2.600 lei, a fost confiscată şi dată în custodie Composesoratului Silvic Lupşa, urmând a fi valorificată în condiţiile legii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea