Rămâi conectat

Actualitate

Dosar penal pentru un motocilist din Alba care a accidentat un copil pe bicicletă, după care părăsit locul faptei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică după-amiază, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 107K, pe raza localităţii Întregalde, s-a produs un accident rutier provocat de un motociclist care a părăsit locul producerii lui.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că un minor în vârstă de 8 ani, din comuna Întregalde, în timp ce se deplasa pe bicicleta, pe raza localităţii Modoleşti, în direcţia Întregalde – Galda de Jos, a fost surprins şi accidentat de o motocicletă al cărui conducător nu a adaptat viteza la drum, intrând în derapaj. După producerea accidentului motociclistul a părăsit locul producerii acestuia.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

În urma investigațiilor efectuate de poliţiştii rutieri din Alba Iulia împreună cu poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos şi cei ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, la scurt timp, a fost identificat motociclistul care a produs accidentul.

Poliţiştii au constatat că C.G.I., de 22 de ani, din comuna Stremţ conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere corespunzător acestui tip de vehicul.

Totodată, poliţiştii au stabilit că tânărul era însoţit de alţi doi motociclişti de 35 şi 20 de ani, din comuna Stremţ, care conduceau motociclete neînmatriculate şi fără a deţine permise de conducere corespunzătoare.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere cu permis necorespunzător şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea