Rămâi conectat

Curier Județean

Dosar penal pentru un bărbat din Ciugud, care a furat porumb și floarea soarelui de 100 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Vinţu de Jos l-au depistat, cu operativitate, pe un bărbat din localitatea Ciugud, judeţul Alba, care era bănuit de comiterea unui furt de produse agricole  din comuna Vinţu de Jos.

La data de 15 august, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au identificat pe S.A., de 58 de ani, din comuna Ciugud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă sesizată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

Se pare că, în jurul orelor 09.00, din locul numit popular „Tabaraste” de pe raza comunei Vințu de Jos, bărbatul a sustras floarea soarelui si porumb, în valoare de 100 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze produsele agricole, acestea fiind restituite persoanei vătămate.

Faţă de S.A. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea