Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Dosar de cercetare penală în urma incendiului din satul Groși în care un copil de 2 ani a suferit arsuri grave

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Postului de Poliţie Şibot, continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care un minor în vârstă de doi ani şi şase luni din Groşi, comuna Ceru Băcăinţi, a suferit arsuri la nivelul capului şi al mâinilor.

incendiu caroserie (5)În fapt, la data de 24.02.2015, în jurul orei 10.30, poliţiştii Postului de Poliție Șibot au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o locuinţă unei familii din Groşi, comuna Ceru Băcăinţi, s-a produs un incendiu. Incendiul a fost stins de către pompieri şi cetăţeni, iar în urma acestuia un minor în vârstă de doi ani şi şase luni a suferit arsuri la nivelul feţei şi a membrelor superioare şi a fost transportat la spital.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului a rezultat că incendiul a fost provocat de fratele victimei, un minor în vârstă de 8 ani, care ar fi încercat să aprindă focul în sobă, folosind benzină. Se pare că în momentul producerii incendiului cei doi copii erau singuri acasă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au întocmit dosar penal in rem, în care sunt efectuate cercetări asupra faptei de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196, alin.3 din Codul Penal.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea