Rămâi conectat

Politică Administrație

Dorin Nistor: Primarul Dăncilă nu a reușit să se impună. Am încercat să-i susținem proiectele, dar nu au fost puse în operă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Consiliul local al municipiului Sebeș a aprobat inițiativele primarului Alexandru Dăncilă, pe linie de investiții și pe partea socială, însă ”problema” a fost că ”ele nu au reușit să fie puse în operă”, a spus, miercuri, la radio Unirea FM, consilierul Dorin Nistor.

”În Consiliul local s-au aprobat toate inițiativele domnului primar mai ales pe linie de investiții, dar și pe partea socială. Chiar am încercat să-i susținem proiectele. Problema este că ele nu au reușit să fie puse în operă. Din motive diverse”, a comentat Nistor situația municipiului Sebeș.

Întrebat ce i-ar reproșa actualului edil și a cui a fost vina că proiectele nu au fost finalizate, Dorin Nistor a arătat că ”e foarte simplu să spui de pe margine”, însă a invocat ”lipsa de fermitate”

”Cel care trebuie să tragă linii este primarul, el își asumă administrația. I-aș reproșa lipsa de fermitate, faptul că nu a reușit să se impună. Nu trebuie să răspundem de fiecare dată cu ”da” și să tolerăm acel răspuns că ”nu se poate”, trebuie să găsim soluții”, a afirmat Nistor care este candidatul neoficial al PNL-ului la Primăria Sebeș.

Acesta a mai afirmat că anumite investiții, exemplificând cea din parcul Tineretului, nu au evoluat ”așa cum ar fi vrut lumea”.

”Dacă ești ferm, stai acolo toată ziua și te preocupi sunt convins că omul acela se apleacă asupra problemei respective. Unde nu putem aducem și ajutăm, unde nu știm, învățăm”, a mai spus Nistor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea